Kad su mlade, lepe i energične, ništa im nije teško. Milica Ranković i Kristina Spalević, alias „Šmizle“ prosto ne staju. Angažovane su skoro svakog vikenda, ali nađu vremena i da obiđu ovu lepu zemlju. Njihov menadžer Rajko Mijanović vodi računa o svemu, tako da je i sa te strane sve lakše i jednostavnije.

One će ove subote, biti glavna atrakcija na humanitarnom turniru a potom i zabavi koji organizuje FK Krajina (Casay Kings) gde će im gosti biti delije iz Republike Srpske Ljubiša Vasiljević i Jele koji se takođe nalaze na australijskoj turneji.

ŠMIZLE NA BAZENU U MELBURNU

Šmizle će već u utorak biti u Sidneju gde će u najvećem spskom centru u Australiji, Bonnyrigg Sports Club imati nastup, a uoči Nove godine, petak 27-og i subotu 28-og decembra biće glavna atrakcija u čuvenom „Rakija Baru“ u Rockdale-u. Pratiće ih velemajstor Goran Sablić Versaće iz Melburna sa kojim su imale niz nastupa i postali uigrana i nezamenjiva ekipa.

Kristina i Milica su jučerašnji topao dan u Melburnu iskoristile da se osveže u St Albans Leisure Centre. Za više informacija o njihovim nastupima u danima koji slede, te u mesecu januaru, posle čega sledi i američka turneja, najbolje je da posetite Facebook stranicu „Rajko Menadžer Mijanović“ i obavestite se iz prve ruke.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila