Aleksandra Prijović prodaje stan od 100 kvadrata na Voždovcu koji je kupila pre šest godina da bi mogla da isplati deo kredita koji je podigla za kuću na Bežanijskoj kosi.

Ona je ovaj stan kupila pre šest godina, a sada, kada joj je novac neophodan, rešila je da mu pronađe novog vlasnika. Prijovićka i njen suprug Filip Živojinović su kuću koja se nalazi u Breninom i Bobinom komšiluku platili čak 530.000 evra, a rata im je vrtoglavih 6.500 evra. Zbog toga se Aleksandra i vratila nastupima samo dva meseca nakon porođaja, o čemu je Kurir pisao.

– Aleksandra ima dosta nastupa, dobro radi, ali su joj i troškovi ogromni. Ona i Filip sve sami plaćaju, i kada su kupovali kuću, nisu tražili Breninu i Bobinu pomoć. Aleksandri je kredit stavka koja je muči, pa je odlučila da proda stan i isplati njegov veći deo. Stan na Voždovcu je prazan, u njemu joj borave majka ili otac kada dođu u Beograd. Htela je da ga iznajmljuje, zato je u njegovo renoviranje uložila 20.000 evra. Urađeni su gipsani radovi, stavljena je nova rasveta, keramika u kuhinji i kupatilu, a promenjen je i deo nameštaja – otkriva naš dobroobavešten izvor i dodaje da je Filip prvo bio protiv prodaje stana na Voždovcu, da bi se zatim složio sa ženinim predlogom.

– Filip je emotivno vezan za taj stan, čak i više od vlasnice. Kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju, u njemu su proveli najlepše trenutke, on se tada uselio kod nje. U njemu su živeli sve dok se nisu venčali i preselili na Bežanijsku kosu – završava naš izvor i dodaje da je čuo da je i kuća na Prijovićkino ime i da je prethodni vlasnik odlično zaradio jer ju je on, kad ju je kupovao, platio 200.000 evra.

Aleksandri i Filipu kredit je opterećenje, jer je rata previsoka. Cena njenog nastupa je 10.000 evra, ali od toga se odbija procenat za menadžera i honorar za članove benda. I Filip pristojno zarađuje, ali očigledno da sa svojim zaradama nisu mogli da lako otplaćuju kredit.

Pozvali smo Živojinoviće za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive do zaključenja ovog broja.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila