Saška Karan

Saška Karan je prema rečima njenog supruga Aleksandra Gazivode rastrojena osoba i posećuje psihijatra.

Aleksandar Gazivoda kaže kako Saška ima preterane izlive agresije, kao i da ju je takvu prihvatio.

– Kada je ušla u “Zadrugu” jedna od molbi je bila da je tamo obilazi psiholog ili psihijatar, jer, kada oseti bes, ona ne može da se kontroliše i potrebna joj je pomoć, i ona je toga svesna. Saška ide na razgovore sa stručnim licima – rekao je on i dodao:

Saška Karan

– Nije takva samo u rijalitiju, ume da pobesni i kod kuće pa ne možemo da je smirimo. Jedno vreme je išla kod psihijatra, on joj je pomogao da prevaziđe neka teška stanja u kojima je bila. Dešavalo se da tako ustane noću i šeta po stanu iz čista mira, uhvate je neke njene bubice, žena je puna energije i nekad ne zna da je kanališe na pravi način.

Saška Karan

Govoreći o incidentu u kom je Karanova umalo ubila čoveka na parkingu, Gazivoda je otkrio da je njegova supruga nakon toga završila u bolnici za duševne bolesti.

Saška Karan

– Nakon tog incidenta smo otišli u Palmotićevu ulicu u Institut za mentalno zdravlje, bila je tamo tri dana. Saška nije mogla da dođe sebi od besa, davali su joj lekove za smirenje i išla je dva puta dnevno na razgovore sa stručnim licima. Ona nema nikakvu dijagnozu, prosto je žena hiperaktivna, nekad previše senzitivna, burno reaguje. Najveći problem kod nje jeste suzbiti tu njenu agresiju. Oni su joj prepisali lekove za smirenje i to je sve, mada ona ne voli da ih pije, ali joj prijaju razgovori sa psihijatrom, kog često posećuje, – rekao je njen suprug.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila