Svetlana Ceca Ražnatović priprema svadbu svog sina Veljka Ražnatovića, a sve oči uprte su u snajku Bogdanu Rodić koja je u drugom stanju. Dukat iz 1700. godine navodno će završiti na snajinoj ruci pošto je bude darovala pevačica na svadbi.

Naime, pre 24 godine muzička zvezda udala se za Željka Ražnatovića Arkana, a venčanje je bilo proglašeno “svadbom decenije”. Ništa manje se ne očekuje od ženidbe Arkanovog naslednika, a isplivali su i manje poznati detalji sa tog događaja koji je prepričavan godinama.

Naime, malo ko zna da su, nakon što je venčanje obavljeno, mladenci napustili crkvu Svetog Arhangela Gavrila i uputili su se u porodičan dom gde ih je čekala Željkova majka Slavka Josifović koja je Ceci poklonila zlatni dukat. Tada je izgovorila rečenicu:

Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan”, glasila je rečenica koju je rekla svekrva Ceci.

Kako naš izvor tvrdi, Ceca planira da isti taj dukat koji je dobila od Arkanove majke, a svoje svekrve, preda nevesti svog sina Bogdani Rodić 24. novembra, kada će ona izgovoriti sudbonosno ”da” na ceremoniji u elitnom prestoničkom restoranu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila