Maja Marijana posle automobila koji je izgoreo, preživljava novu dramu. Pevačica već neko vreme dobija preteće anonimne poruke, od osobe koja joj preporučuje da otkaže sve koncerte i nastupe.

Pevačica se navodno obratila i policiji zbog pretećih SMS poruka koje su stigle na njen mobilni telefon početkom ovog meseca. Kako se navodi, pevačica je u stanicu policije otišla sama i rekla kako se plaši za svoju i sigurnost svoje porodice.

Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje”, piše u poruci koju je pevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.

Maja Marijana nije znala da kaže policiji od koga dobija preteće poruke, kako se navodi, a kada su je pitali da li je sa nekim u sukobu, ona je kratko rekla: “Sa suprugom”. Inače, njen nevenčani muž Mladen Šmakić joj je i menadžer. Takođe je rekla da već duže vreme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila