Od prvog pojavljivanja na festivalu u Herceg Novom sa numerom ‘Laži me’, do najnovije pesme ‘Muško više ne mogu’, prošlo je dve decenije…

Brojni hitovi kao što su ‘Nikotin’, ‘Mala plava’, ‘Dođi mami’, ‘Ponovo’, ‘Mali signali'… ređali su se u međuvremenu, a svi oni biće deo spektakularnog koncerta 14. februara u Štark Areni, kojim će Nataša Bekvalac proslaviti 20 godina muzičkog rada.

Jedna od najpopularnijih pop zvezda sa ovih prostora koncertom u najvećoj hali na Balkanu želi da pomeri svoje granice ali i da prikaže scensko muzički spektakl kakav do sada nije viđen u našoj zemlji.

Nataša je okupila tim najpriznatijih profesionalaca – reditelja, scenografa, koreografa koji su u saradnji sa najboljim producentima osmislili dvoipočasovni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pesma biće u potpuno novom aranžmanu, a ceo repertoar kreiran je tako da nema predaha.

– Sada sam konačno spremna za nešto što će definitivno biti prekretnica u mojoj karijeri i mom životu. Pre samo godinu dana bila sam na emotivnom dnu, imala sam utisak da nema mračnijih dana od tih i da nema izgleda da će svetlost ikada doći. Kada jednom snaga počne da se vraća, kad jednom počnete polako da ustajete i pravite nove korake – taj proces nema kraja – rekla je Nataša i dodala:

– Svaki dan snaga je sve veća i svaki dan je sunce sve jače. Iz te snage sam donela odluku, iz te ljubavi stvaram nešto što želim da ostane i traje zauvek. Neće to biti koncert. To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku – pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila