Poslije osam godina, pjevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i priznala kakvu neprijatnost je doživjela od direktora “Grand” produkcije Saše Popovića.

Naime, Radi su Filip Miletić i Miloš Roganović, inače producenti iz studija “FM plej” na koji je nedavno bačena bomba – ponudili kompletan album “Dobrodošao u klub”, koji je snimila Severina. Međutim, Rada ga nije snimila, jer nije bio za to Saša Popović koji je u tom periodu birao pjesme za zvijezde “Granda”.

– Svi znaju za Severinin album gdje su “Bred Pit”, “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”. Cijeli taj album sam snimila. Od svih tih pjesama postoje demo snimci koje sam ja otpjevala. Saša Popović je tada još uvijek birao pjesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: “Meni nije nešto ovo…”. Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mjesec dana nakon tog – rekla je Rada, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

– Poslije toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promjene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pjesme. Vidio je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio kod Severine i rekao je: “Djeco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se miješam. Imate dozvolu da sami birate pjesme” – rekla je Manojlovićeva i dodala da su joj Miloš i Filip nadoknadili gubitak ovog albuma tako što su joj napravili hitove “Marakanu” i “Alkotest”.

 

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila