Goga Sekulić nakon rodjenja sina vratila se na muzicku scenu jača nego ikad! Potvrda tome je da je folkerka danas premijerno objavila spot za pesmu “Korleone” koju su specijalno za nju uradili najbolji tandem u regionu Jala Brat i Buba Koreli! Spot je sniman u Beču, a naša redakcija se dokopala slike iz noćnog provoda Goge i čvenog austrijskog repera Rafa Kamora!

Naime, on i srpska pevačica su se veoma zblizili u poslednje vreme pa joj je markantni muzičar ustupio svoj aprtman jednog hotela u kojem stalno boravi da u njoj Sekulićka snimi neke delove spota! Sta li će na ovo reći Gogin muž Uroš ostaje nam da vidimo, ali svakako je “Korleone” već prvi dan preplavio sve društvene mreže i izazvao opšti metež!

“Spot smo snimali u Beču i bilo je jako zanimljivo, to je sve što ću otkriti! Jako se radujem povratku na scenu i radu sa potpuno novom ekipom koja je najača na ovim prostorima Bubom i Jalom! Iza celog projekta stala je producent Biljana Savić koja će od sada brinuti o mojoj karijeri”, poručila je Goga!

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila