Folk zvijezda Lepa Brena uspjeva da održi liniju s početka karijere, na čemu joj zavide mnoge žene.

Pjevačica otkriva kako joj to polazi za rukom.

– Dok uživam u hrani, ne razmišljam o kilogramima, ali kada dođe vrijeme da obučem kostime za nastupe ili farmerke i kada vidim da ne mogu da ih zakopčam, tada se bacim na dijetu. Kažem sebi: “Dosta je bilo, Breno, sada ćeš da jedeš kao vjeverica, jer je vrijeme da podvučeš crtu – priznala je Brena i dodala:

– Jedem deset puta dnevno po tri, četiri zalogaja i nekako uspijem da skinem višak. Ipak sam ja Lepa Brena, a to znali da sam velika zvijezda i da ne smijem sebi da dozvolim da budem zapuštena. Osim toga, život me je naučio da budem disciplinovana – kaže Brena.

A na pitanje kakone utiče na muža Bobu Živojinovića da smrša kaže:

– To je druga priča. Meni je Boba presladak, jer volim punačke ljude. Osim toga, on je zreo čovjek i ne mogu da ga jurim da prestane da jede. On ne odustaje od svojih hedonističkih principa. Kada bude odlučio da smrša, to će i uraditi. Evo, sada je na nekom režimu i nadam se da će uspjeti.

Brena priznaje i to da joj muž brani da pije alkohol.

– Tu nisam za primjer. Boba mi dozvoljava samo čašu vina, jer zna da ću nešto zabrljati, ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i od čaše – iskrena je Brena.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila