Od kada je postala majka, atraktivna pevačicaAleksandra Prijović ima manje sna, ali sve to padne u vodu kada uzme naslednika Aleksandra u naručje. Ona uspešno balansira između privatnog i poslovnog života, tako da ne trpi nijedan od njih.

– Ne spavam više dugo kao pre. Sada se samo probudim i gledam gde je Aleksandar. Sve vreme provodim s njim. Kada moram da odem negde, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući – kaže Aleksandra Prijović.

Ovu šarmantnu pevačicu zatekli smo na jednom gradskom dešavanju, a društvo joj je pravio kum Aco Pejović.


– Filip je ostao s Aleksandrom, a s njima je i Filipova mama Zorica. Sina mogu da ostavim sa Filipom jer je on najbolji tata na svetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba – naglašava pevačica, koja kaže da se pored karijere i uloge majke trudi da bude i dobra supruga. Ipak, kao i u svakom braku, priznaje da između nje i Filipa postoje nesuglasice:

– To su neke sitnice. Kada sam bila na posebnom režimu ishrane, Filipu je bilo najslađe da donese hranu koju volim u krevet i da pustimo film. I naravno da me to iznervira. Zamolim ga da siđe dole da jede, a on neće. Dođe do sitne rasprave, ali ništa ozbiljno. Onda ja prećutim i idemo dalje, šta da se radi. On pojede, ja izdržim i kao da se ništa nije desilo.

Prema njenim rečima, oboje su romantični, pa jedno drugo često znaju da iznenade nekim gestom.

– Romantični smo, no kako imamo puno obaveza, u poslednje vreme ne stižemo da se na taj način posvetimo jedno drugom. Otići ćemo na neku lepu večeru kad ugrabimo vremena – kaže Aleksandra, koja kaže da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snajka mrze. Ona Filipovu majku Zoricu izuzetno ceni, a misli da je to i uzajamno.

– Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandrom. Imamo lep odnos. Ona je divna žena prema meni – naglašava pevačica, koja sve svoje tajne deli i sa svojom majkom Borkom.

– Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj – kaže Aleksandra, koja dodaje da je podržava i Filipova majka Zorica Nakić.

Boba je poseban čovek

Aleksandra nikada nije krila da odličan odnos godinama gaji sa Lepom Brenom, maćehom njenog supruga Filipa, ali i njegovom braćom Stefanom i Viktorom. Svekar Boba Živojinović ima posebno mesto u njenom srcu, a i on je često isticao da je ona njegova mezimica.

– Bobu neizmerno volim, i to od prvog dana. On je poseban čovek – kaže pevačica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila