Lepa Brena viđena je u jednom prestoničkom restoranu u društvu fudbalera Duška Tošića kojeg je, kako se navodi, tom prilikom pokušavala da urazumi ne bi li spasla njegov brak sa Jelenom Karleušom. Ona, šta više, želi da nagovori Duška da nipošto je ostavlja Jelenu.

Navodno, Duško i dalje nije odustao od razvoda, a Brena smatra da bi i te kako trebalo da da braku šansu posle svih nedaća koje su ih snašle. Ona se do sada nekoliko puta čula, a sada i videla sa Tošićem s ciljem da ga ubedi da razvod nije rešenje i da treba da pobede krizu.

“Brena je nasamo popričala sa Duškom, te mu objasnila da, bez obzira na to kroz šta su sve oni Jelena prošli, uvek treba da misle na duge staze i da je to ono što je nju i Bobu u braku održalo do danas. Pevačica je priznala Tošiću da su ona i Boba imali trzavice u braku pošto su oboje uspešni i popularni, ali da nisu dozvolili da im to pokvari odnos iako je bilo trenutaka kada su upadali u kritične svade”, ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da je pevačica otkrila fudbaleru i neke intimne stvari: “Brena mu je ispričala da su i za njih izmišljali afere ne bi li ih rastavili, kao i da su im svakakve priče podmetali. Ona mu je tako kroz priču otkrila da su joj ljudi govorili da ju je Boba varao, ali da su kroz te krize zajedno prolazili iako im nije bilo nimalo lako. U jednom trenutku mu je spomenula da bi bilo lepo da svi zajedno otputuju u Opatiju na brod kod Saše Popovića, da iskoriste još malo toplih dana.”

Nakon duge priče, Brena se osvrnula na Niku i Atinu, pa se Duško vidno rastužio.

“Na kraju, vlasnica Granda je posavetovala Duška da mislii na decu, posebno zbog toga što će ćerke uskoro da im udu u pubertet, a tada su im roditelji najpotrebniji. Rekla mu je da je Jelena divna majka i da treba još jednom da razmisli da li želi da napusti porodicu. Tošić je sa suzama u očima slušao Brenu i pravdao se kako su njemu deca najvažnija u životu i daje zbog njih spreman na sve. Kada su završili razgovor, Brena je sačekala svoje društvo, dok su po Duška došli drugari i ubrzo je napustio lokal vidno neraspoložen.”


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila