Prije skoro tri mjeseca počelo je snimanje četvrte sezone serije “Ubice mog oca”, koja je za kratko vrijeme postala hit. A svaku sezona do sada obilježio je i neki pjevač.U prvoj je to bio Halid Bešlić i numera “Bez tebe ne mogu da živim”, a potom i Šaban Šaulić. Sada je red na Aleksandru Prijovićkoju će publika moći gledati na malim ekranima u ulozi koja joj najviše paše – a to je pjevačica.

Prijović, koja je nakon udaje za Filipa Živojinovića uzela njegovo prezime, ali je zbog muzičke karijere na sceni zadržala djevojačko, iskreno je govorila o iskustvima sa seta. Otkrila je ima li ambicije da postane glumica te kako se osjeća kao nasljednica muzičkih legendI poput Bešlića i Šaulića.

– Sa obzirom na to da moja uloga u seriji nije samo pjevanje, nisam baš bila kao svoj na svome. Ali ono što je sigurno je da sam se odlično snašla. Prije svega jer su mi glumci iz serije pomogli, a onda jer sam ja vojnik i svaki zadatak se potrudim da uradim dobro i do kraja. Svakako, uživala sam na snimanju i to je jedno divno iskustvo za mene – govori nam Prijović.

Priznaje da je glumu oduvijek voljela.

– Ali sam bila sigurna da je pjevanje moj poziv. Kao mala sam glumila, ali nisam imala ambicije da postanem glumica. Priznajem, dopalo mi se, a nadam se da će se dopasti i svima koji vole i prate seriju “Ubice mog oca” – iskrena je pjevačica.

Moj ukus

Ističe da njenu publiku u narednom periodu očekuje novi album, a ne samo pjesma te da se na tome radi već dugo i temeljno, ali da se još ne zna tačan datum objavljivanja.

– Ono što je sigurno je da će pjesme biti kvalitetne, a nadam se da će se, kao i do sada, moj ukus i ukus publike podudarati. Nadam se da će i pjesma koju pjevam u ovoj sezoni “Ubice mog oca” biti uspješna kao i prethodne. Divno je naslijediti takve muzičke veličine poput Šabana i Halida. Velika mi je čast i zadovoljstvo – kaže snaha Brene i Bobe Živojinovića.

Podrška porodice

Aleksandra je nedavno rodila sina, ali se veoma brzo vratila na scenu.

– Volim svoj posao, a, srećom, cijela moja porodica je uz mene u svakom koraku i podržavaju me. Kada ste svom poslu predani, nikada nije teško… Ima uvijek nekih poteškoća, a na vama je da ih što lakše prevaziđete. Ne bih se žalila, uživam u svom životu i profesiji koju sam odabrala – iskrena je pjevačica.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila