Jovana Joksimović ostaje u tandemu sa Srđanom Predojevićem u jutarnjem programu na televiziji Prva.

I pored toga što su mnogi očekivali da će ona biti jedna od vodećih ljudi na nekom od tri kablovska kanala koje pokreće njen suprug Željko Joksimović, voditeljka je odlučila da ne menja kompaniju za koju radi.

Izgleda da je iskusna novinarka dobro razmislila i kalkulisala pre nego što je donela konačnu odluku. Prema Kurirovim saznanjima, Jovana jeste ozbiljno razmatrala mogućnost da preuzme vođenje i uređivanje nove TV stanice u vlasništvu svog muža, od čega je odustala isključivo iz privatnih razloga.

– Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno – kaže izvor blizak voditeljki, a piše Kurir.

Osim važećeg ugovora koji ima sa TV Prva, na Jovaninu odluku da ostane u tandemu s Predojevićem uticalo je i to što joj vođenje jutarnjeg ostavlja dovoljno vremena da se posveti deci.

– Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije –zaključio je sagovornik.

Sa TV Prva su nam poručili da Joksimovićeva ostaje njihovo zaštitno lice, a to je potvrdio i Srđan Predojević, koji je na svom Instagram profilu objavio sliku s koleginicom i napisao:

– Čekamo vas u ponedeljak, 19. avgusta u 6.55 na Prva TV. Jutro na Prvoj svakog radnog dana.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila