Jedna od najboljih pevačica u našoj zajednici u Australiji, bez sumnje, je ZORE MICEVSKA! Polako je krčila put ka vrhu i ustalila se u bendu Dragana Vujadinovića što će reći da je postala izuzetno tražena i rado viđena u svim krajevima Australije.

Zore se pre nedelju dana vratila sa odmora u Evropi gde je veći deo provela u Srbiji i Makedoniji a posetila je i čuveni pivski festival u Prilepu i družila se sa kolegama estradnim umetnicima o čemu je naš Portal već pisao. Orna i puna adrenalina, ova zgodna crnka, bila je istinska atrakcija na tek završenom Festivalu srpskog folklora u Bonnyriggu. Plenila je i glasom i stasom tako da je u ogroknom šatoru bio pravi muzički haos. Napominje da joj je posebno draga fotografija u dresu fudbaskog kluba „Beli orlovi“ iz Bonnyrigga koji se takmiči u najvišem rangu Lige NSW. Izašli smo joj u susret, uvrstivši istu kao naslovnu uz ovaj prilog.

Zore nam je ustupila i par fotografija koje objavljujemo kao i video klip (https://www.facebook.com/zore.micevska/videos/10156581534308295/) i nadamo se da će kod čitalaca naići na pozitivne komentare. Kaže da je pevala dva dana i da se prosto rasplakala od sreće videvši ljude koji su došli iz cele Australije na ovaj tradicionalni festival. Naročito kada je zapevala „Pukni zoro“ a publika je pratila. Dodaje takođe, da nastupe na Festivalu doživljava emocionalno i da su joj utisci nezaboravni. Žali što i urednik Portala nije bio jer mu je ranijih godina to bila stalna praksa.

Mi iz redakcije, Micevskoj, naravno, želimo, puno sreće u daljoj karijeri.

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila