Diva Jelena Karleuša žestoko je oplela po novonastalim pesmama i pevačica. Pošto je čula tekst pesme jedne novopečene pevačice nije mogla nikako da ostane imuna.

“Zmajevi u glavi, nula pokajanje,
Dečko, prsle su mi oči dečko…

Podiže me sve to što mi radiš sad,
Ti nisi s’ ovog sveta,
Moj si tajni grad, moj geto,
Moje drogirano leto.”

— Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem – popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma – objasnila je.

Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali… na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno – BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč.

Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično! – nikad iskrenija bila je Jelena .


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila