Nakon što je Milan Popović zagrebačkoj policiji predao snimke nadzornih kamera na svojoj kući na kojima se vidi muškarac koji mu pred vratima ostavlja nepoznati predmet koji kasnije počinje da gori, policija je obavila razgovore sa više osoba uključujući i Igora Kojića, Severininog supruga za kojeg Popović tvrdi da je siguran da je on taj.

S obzirom da se od policije nezvanično moglo čuti da je Popović odbio da pokrene krivičnu prijavu protiv Kojića, slučaj je predan DORH-u rad, a srpski biznismen dao je svoju verziju priče.

Kako kaže, nije istina da je odbio da podigne prekršajnu prijavu protiv Igora Kojića, jer u trenutku kad je prvi put bio u policiji još uvijek nije bio pregledao snimke sa svojih nadzornih kamera, niti je znao kako se neobična svijeća našla pred njegovim ulazom u garažu. Policiji je odnio nepoznati predmet istog dana kada je i ostavljen pred njegovom kućom u Vickerhauserovoj ulici, piše Espreso.

– Došao sam u policiju da prijavim ono što sam našao i tamo su me pitali da li želim da podnesem krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe, ali ja sam samo rekao da ću vidjeti šta ću kad pogledam snimke. Uveče sam ih vidio i milion odsto se radi o Igoru Kojiću. Proslijedio sam snimak policiji i rekao im o kome se radi. To je krivično djelo, prijetnje i zastrašivanje i sad čekam da sve ide po službenoj dužnosti i ukoliko DORH i policija utvrde da nema elemenata za krivičnu prijavu, onda idem sam u tužbu – objasnio je Popović.

Zanimljivo slični događaj, odnosno zapaljenu crnu svijeću, policiji je dojavila anonimna osoba i na lokaciji u Mutimirovoj ulici u kojoj živi estradni menadžer Edvin Softić.

 

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila