Sve je spremno za predstojeći, veliki koncert jedne od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Zdravka Čolića, koji će nakon sedam godina biti održan u Banjaluci, i to 31. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, s početkom u 20 časova.

Zahvaljujući velikom interesovanju publike iz cijelog regiona ostalo je još malo vremena da osigurate svoje mjesto na koncertu za pamćenje.

Organizatori koncerta ističu da prodaja karata obara sve rekorde, a karte su u prodaji putem prodajnog sistema www.kupikartu.ba, u agenciji “Star Travel”, na banjalučkom Trgu Krajine i u tržnom centru “Mercator Borik”.

Kapije tvrđave Kastel u petak, 31. maja, biće otvorene već od 18 časova, kako bi hiljade posjetilaca obezbijedile svoje mjesto na vrijeme, te kako bi bezbjednosne procedure bile blagovremeno ispoštovane.

“Biće otvoren glavni ulaz tvrđave onaj od banjalučke tržnice, dok će ulaz za sve one koji su obezbijedili VIP ulaznice biti otvoren kod restorana ‘Kazamat'”, saopštili su organizatori.

Tokom sedmice organizator koncerta će u Banjaluci organizovati podjelu mape tvrđave Kastel, dok će sve informacije biti dostupne i putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama i na www.startravel.ba. Organizator koncerta je agencija “Star Travel”, a prijatelj koncerta Nova banka a.d. Banjaluka.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila