Takmičenje Zvezde Granda sinoć je napravilo pravu pometnju među ljubiteljima ovog programa.

Naročito je bio zapažen duel između Sanela Smole i Minela Spahovića i to naročito zbog komentara žirija.

Pjevačica Jelena Karleuša bila je jako inspirisana kandidatima, te je iznijela svoje zaključke na temu šta njima fali i zbog čega neće postati zvijezde.

– Ja sam dala glas zato što su obojica sjajni pjevači, zato što ih obojicu gotivim, zato što smatram da su talentovani – rekla je Jelena i dodala da će ukoliko tako nastave obojica pjevati u ćevabdžinicama.
– Pjevaćete u bazenima “Krkela”, ako to postoji, a sigurna sam da postoji. Takvo oblačenje, takav pristup poslu, takav bol u koljenu, takav jedan seljački. Toliko ste retro, toliko ste dosadni. Vaš maksimum je ćevabdžinica “Krkela” – rekla je Karleuša i nakon čega se obratila Sanelu.

– Ti Smolo, ti imaš te čudne oči, od tebe bi moglo nešto da se napravi, ali si ti tezgaroš u duši. I kako ja to da istjeram iz tebe, kad ti planiraš da pjevaš u ćevabdžinici “Krkela”. To je tvoj cilj i to se vidi. Smolo, da li si ti čuo za Instagram? Kako se zoveš na Instagramu. Koliko imaš pratilaca? Evo Sanele, sada ću ti lajkovati jednu sliku – rekla je Karleuša.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila