Aca Lukas i Aco Pejović prekinuli su dvodecenijsko prijateljstvo zbog Svetlane Cece Ražnatović. Lukas je zamjerio svom kolegi zato što je Pejović stao na stranu Ražnatovićeve, sa kojom se Lukas nedavno posvađao. To je Acu baš razbjesnilo, pa je sa kolegom prekinuo svaki kontakt i otpratio ga sa društvenih mreža.

 Njih dvojica se više i ne čuju, iako su bili nerazdvojni. Lukasu je zasmetalo to što je Pejović riješio da drži Cecinu stranu u njihovom sukobu. Sve je počelo od momenta kada su se Aca i Ceca posvađali zbog njegove bivše supruge Sonje Vuksanović. Lukas je tada počeo da izbjegava Ražnatovićevu jer mu je punila glavu, i tako je pukla tikva između njih dvoje – priča dobro obaviješteni izvor za Informer.

Pejović se tako našao između dvije vatre jer je dobar i sa Acom i sa Cecom, ali je ipak riješio da podrži pjevačicu, zbog čega se Lukas smrtno naljutio.

– Aca nije mogao da vjeruje da pjevač nije stao na njegovu stranu. To ga je povrijedilo, pa je prestao da ga zove i otpratio ga sa društvenih mreža. Iako je Lukas poznat po tome da nema dlake na jeziku i da svima sve kaže u lice, Pejoviću nije nikada rekao ni riječ, samo ga je precrtao za sva vremena – kaže izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila