Lidija Vukićević (58) već decenijama pokušava da zadrži izgled Violete iz „Boljeg života“.

Ponosna na činjenicu da je javnost doživljava na sličan način kao onomad kad je igrala Giginu ćerku, ona čini sve da izbriše godine koje neumitno teku. Iako se hvali mladalačkim genima i prirodnom lepotom na pragu sedme decenije, VIP saznaje da njen izgled nema mnogo veze sa prirodom, budući da glumica u poslednje vreme ne izlazi iz ordinacije svog plastičara.

Kako njena bliska prijateljica kaže, Lidija polako postaje zavisna od estetskih intervencija i ni pod razno ne prihvata da je po godinama više baba a manje devojka.

– Lidija je oduvek važila za fatalnu ženu kojoj godine ne mogu ništa i više od dve decenije navikavala se na hvalospeve i činjenicu da se za njeno ime vezuje samo neprolazna lepota i mladolikost. Upravo zbog toga teško je prihvatila bore koje su se svuda pojavljivale i kožu lica koja je naglo počela da stari. Sa tim nikako nije mogla da se nosi i bez razmišljanja je zakazala prvu intervenciju – priča naš izvor i objašnjava da posle prvog ubrizgavanja botoksa glumica nije mogla da se zaustavi.

– Prve njene estetske intervencije bile su ubrizgavanje vitamina i koktela u lice i ubrizgavanje botoksa u regiji čela. Sve je ispalo kako je zamislila i bila je zadovoljna što se intervencije ne primećuju. Oduševljeno je pričala o promeni i već tada je nama koji je poznajemo bilo jasno da će tek da se dorađuje, na šta smo je zabrinuto i upozorili – kaže glumičina bliska prijateljica i otkriva da je posle samo dva meseca od prvog botoksiranja Lidija drastično promenila oblik usana.

– Iako je Lidija imala lepe, pune usne, smatrala je da su bore oko usana učinile svoje i da su joj usta tanja nego ikada. Odlučila je da to popravi hijaluronom i, kako možete da vidite, preterala je. Umesto da stavi po pola kubika u svaku usnu, stavila je jedan i po kubik u gornju usnu i jedan u donju. Prvih nekoliko dana nije izlazila iz kuće koliko je bila natečena. Svi do jednog su joj rekli da joj takva promena uopšte nije bila potrebna, ali ona nije promenila stav da je srećna i zadovoljna. Ipak, obećala je da će tu stati jer, po njenom mišljenju, više nije imala šta na svom licu da menja – objašnjava naš izvor i ističe da se Vukićevićeva posle popunjavanja usana brže-bolje uputila ka svom plastičaru da izbriše bore oko očiju i usana.

– Njena zavisnost od brisanja godina sa lica postala je jasna kada je posle preterivanja sa hijaluronom u usnama rešila da kolagenom ispravi bore oko njih. Čim je završila sa tim, zakazala je mezoterapiju lica i u gornju usnu dodala još pola kubika jer je pomislila da joj se gornja usna posle tri meseca smanjila. Bili smo šokirani time što u toj meri preteruje u svemu – navodi prijateljica i otkriva da je posle lica na kom je promenila sve što se može promeniti, glumica odlučila da sredi stomak koji joj je godinama predstavljao najveći problem.

– Kada je shvatila da zbog svega što je na licu uradila više ne može ni da se nasmeje kao čovek, zaustavila se, ali je na red došao stomak koji joj je oduvek predstavljao ogroman problem, iako ga niko drugi nije video. Podvrgla se kriolipolizi, odnosno razbijanju masnoće. Iako taj proces duže traje, njoj to nije smetalo i posvetila se tome da u leto uđe ravnog stomaka kao da ima 20 godina – priča naša sagovornica koja je više nego zabrinuta za prijateljicu.

– Niko od nas koji je volimo nema ništa protiv njenih intervencija, ali to što ona radi odavno nisu potezi razumne žene od skoro 58 godina. Ona se nekoliko puta naljutila, pa joj više niko i ne pominje, ali svi se plašimo da će da se upropasti i dobije izgled punjene patke. Na kraju krajeva, botoksiranje će postati toliko očigledno da će joj se ljudi smejati ako još neki put kaže da je prirodna i da joj godine ne mogu ništa – zaključuje izvor za VIP.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila