Marija Šerifović je 2007. godine učinila celu Srbiju ponosnom tako što je osvojila pobedu na “Evroviziji”, a do danas to nije pošlo za rukom više nijednom predstavniku naše zemlje na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

– Teško je setiti se toga kako sam se osećala tada, davno je to bilo. Imala sam svega 22 godine. Ne može čovek da bude svestan svega toga u tom trenutku. Znam samo da je bila neka neviđena gužva i da je nekih 30 ljudi leglo na mene, da su me grlili, čupali, padali u nesvest. Ono što je najvažnije od svega toga je to što se moj narod osetio ponosnim i da se hrabro busao u grudi –prisetila se Marija u Glamuru, dodajući da nije bila uopšte ravnodušna i samouverena kao što je ostavljala utisak na gledaoce.

– U polufinalu nisam bila ravnodušna. Mislila sam da ću da pretrnem i preminem tamo na onim stepenicama od treme, straha i očekivanja. Moj karakter je takav da ne znam da gubim. Tako sam navikla ili su me tako vaspitali. Bilo mi je jako teško. Taj trenutak kada sam ostala sama na tim stepenicama pamtiću ceo život. Sa druge strane, u finalu mi je bilo zaista svejedno jer je tada već sve bilo u Božjim rukama. Bila sam svesna da to neću otpevati ne znam ni ja koliko gore nego u polufinalu, tako da smo bili opušteni – dodala je Šerifovićeva, a potom otkrila detalj iz bekstejdža koji dosad nikad nije spomenula.

– Toliko smo bili opušteni da smo čak popili i po koju čašu vinca – ispričala je vlasnica hita “Molitva”.

– Bila sam veoma srećna i ponosna kada me je u Beogradu, ispred Skupštine, dočekalo 100.000 ljudi. To se doživi jednom u životu. To je neverovatna slika i prizor, i situacija koja se retko kome događa – zaključila je pevačica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila