Banjalučanka Aleksandra Đuranović, koja korene vuče iz Mrkonjić Grada, stasom i glasom osvaja estradnu scenu regiona.

Publiku je očarala svojim nastupima u ”Zvezdama Granda”, a onda je usledilo kraće odsustvo sa estradne scene ove prelepe devojke, koja je po zanimanju politikolog za međunarodne odnose.

’’Muzika je nešto što je u meni, bez čega ne mogu, a diplomatija i međunarodna saradnja su mi jako interesantni’’, kaže Aleksandra za ’’Svet Australije’’.

Neke životne situacije su na kratko zaustavile njen put do estradnih zvezda, trebalo je neko vreme da se vrati muzici,  ali sada je  spremna da nastavi tamo gde je stala.

’’Mojom pesmom u julu ću najaviti povratak muzičkoj sceni i ozbiljniji pristup ovom poslu. Nadam se da će publika to prepoznati. Imam mnogo toga da pokažem. Do sada sam, uglavnom,  gostovala u dijaspori, a sada ću, nadam se, da proširim spektar mojih nastupa. Verujem u sebe i energiju koju nosim. Biću svoja, prirodna i hrabra! Smatram to najvećim uspehom u današnje vreme’’, kaže Aleksandra.

https://www.youtube.com/watch?v=cfXcB-M2B8U&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3FnmJxWXcfbRXtfDkZ3BR8Flnx0IgHqgHVNzJOr5X-Nko5clwlNCbE7oA&app=desktop


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila