Pevači, kako je već poznato, u najluđoj noći dobro zarađuju. Vlasnici klubova mesecima unapred znaju da obezbede nabolju zvezdu za svoj lokal i spremni su da za to iskreširaju ogromne svote novca, jer to onda osigurava dobru posećenost. Isto važi i za čelnike lokalnih samouprava svih većih gradova širom zemlje i dijaspore koji su se utrkivali ko će biti jači i koja zvučna imena će nastupati upravo na njihovim trgovima.

Međutim, ime Severine Kojić je ove godine izostalo i to na obe liste. Iako je u proteklom periodu promovisala nekoliko novih pesama, Severina je, kako se navodi, ostala bez honorara za najluđu noć, budući da se još uvek nije pojavila nijedna najava u vidu bilborda ili internet kampanje za njen nastup.

Ovaj podatak i te kako čudi budući da je gospođa Kojić, kao i većina pevača, uvek nastupala za Novu godinu, počevši od prošlogodišnjeg nastupa u jednom hotelu na primorju, pa sve do ranijih godina u kojima je nastupala na trgovima u Baru, Dubrovniku, Poreču… Osim toga, kako su mediji tada prenosili, Severina je pre nekoliko godina umela da bude i rekorder kada je reč o cifri koju bi uzimala za najluđu noć, dok o dočeku 2019. godine uz njene pesme nema ni traga ni glasa.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila