Spektakl Maje Berović u beogradskoj Areni o kome se mesecima priča je počeo, a pevačica je i više nego ispunila očekivanja.

Maja Berović sinoć je održala prvi solistički koncert u Beogradu. Štark Arena bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a odlična atmosfera vladala je od prvog minuta koncerta pa sve do kraja.

Publika je svaku pesmu znala od početka do kraja, a pevačica nije krila da joj je srce prepuno.Sam početak koncerta podsećao je na spektakle kakve prave svetske zvezde. Maja se spustila na binu u zlatnom kavezu ogrnuta plaštom.

Buba Koreli i Jala Brat bili su Majini gosti na koncertu koje su svi čekali, a čim je ovaj popularni dvojac izašao na binu, Arenom se prolomio najglasniji i najduži vrisak!

Koncertu su prisustvovale i brojne kolege među kojima Ceca i Anastasija Ražnatović.

Sa Majom Berović nema zezanja. Pevačica je shvatila kako muzička industrija funkcioniše i poslednjih godina je povukla nekoliko rizičnih poteza koji su se sinoć pokazali kao najbolje odluke koje je donela u životu.

Modern pristup muzici i produkciji, imidž i na kraju krajeva vokalne sposobnosti obezbedili su joj dupke punu Arenu u Beogradu.Verni fanovi pevačice sinoć su pevali sa njom u glas i neprestano delili snimke i fotografije sa koncerta. Oni koji nisu bili sinoć na prvom solističkom koncertu Maje Berović najverovatnije su primetili jedan veoma važan detalj, ili bolje rečeno detalje.

Voleli ili ne voleli pesme Maje Berović nemoguće je bilo osporiti fantastičan izbor kostima koji je pevačica nosila.Modno potpuno osvešćena Maja sinoć je mogla da stane rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama i niko ne bi primetio razliku da je ona sa Balkana, a ostatak ekipe sa zapada.

Pevačica se prepustila umešnim rukama dizajnera Bojana Kargotića koji je uradio fantastičan posao.Kao što bi mudri ljudi rekli – suština je u detaljima, a sinoć kad je moda u pitanju bilo ih je više od jednog koji su za aplauz.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila