Lazić će dve godine morati da radi za kamataše i da im isplaćuje sav honorar. On će im kroz svirke isplatiti skoro duplo veću cifru

Pevač Darko Lazić pozajmio je od zelenaša čak 400.000 evra, saznaje Informer. Da bi im isplatio ovaj novac, oni mu zakazuju svirke, a svu zaradu od njegovog honorara uzimaju za sebe.

Prema tvrdnjama našeg izvora, Lazić će naredne dve godine morati da peva za zelenaše, iako bi ovu cifru mogao da isplati i u duplo kraćem roku.

– Nikome nije jasno zašto je Darko morao da pozajmi toliki novac, jer je godinama jedan od najplaćenijih mlađih pevača. Njegova bivša žena Ana Sević šokirala se kad je čula da je Lazić uzeo čak 400.000 evra, jer joj tokom braka nikad nije pomenuo da ima finansijske probleme – kaže naš dobro upućen izvor i dodaje:

– Kamataši mu neće oprostiti ni cent, čak će dobro profitirati na njemu. Pozajmili su mu 400.000 evra, ali će kroz njegove svirke vratiti skoro duplo više jer on naredne dve godine mora da radi za njih kad god ga pozovu!

Darko zbog ove situacije mora da se ubija od posla kako bi zaradio i za sebe i za dug:

– On odrađuje nastupe koje mu ugovori njegov menadžer, te pare idu njemu. Međutim, mora uvek da bude na raspolaganju i ljudima od kojih je pozajmio novac. Kada ga pozovu, bez pogovora mora da pristane da ide da peva. On od njih sada ne dobija ni evra, oni uzimaju sav njegov honorar. Prate ga na nastupima i čekaju ga dok ne odradi posao.

Pevač mora uvek da se odazove njihovom pozivu.

– Zelenaši ga ponekad pozovu dan ranije i kažu mu: “Sutra pevaš u tom i tom klubu.” To je baš retko, ali se dešava. U tom slučaju Darko mora, kako zna i ume, da se pojavi tamo. Verujem da se baš kaje što je napravio tako loš “poslovni dogovor” – poručuje naš sagovornik.

Pretnje pištoljem

Ovo nije prvi put da je Darko u problemu zbog novca – on je početkom avgusta krvnički prebijen zbog duga od 50.000 evra. Pevača i njegovog druga su tada nepoznati muškarci napali kod Umčara, blizu kuće u kojoj je trebalo da peva na proslavi punoletstva. Darko je tada u policijskoj stanici izjavio da je strahovao za život.

Uvek dostupan

Zelenaši ga ponekad pozovu dan ranije i kažu mu: “Sutra pevaš u tom i tom klubu”

Pevač mora uvek da se odazove njihovom pozivu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila