Mladi pjevač iz Makedonije Menil Velioski, oduševio je svojim glasom i Šaban Šaulića. Za njega će mnogi reći da je jedini na estradi koji je iz dječije sobe stao na veliku binu, i to rame uz rame sa velikanima regionalne muzičke scene.
Menil je nakon učešća u emisijama „Neki novi klinci“ i „Zvezde Granda“ odlučio da njegova krijere ide uzlaznom putanjom. I već uspjeva u tome.

Zahvaljujući svom talentu, kućnom odgoju, ali i velikoj podršci poznatog estradnog menadžera Sabita Derviševića Saše, iako tako mlad, Menil već dugo sarađuje s velikanima estradne scene: Halidom Bešlićem, Šabanom Šaulićem, Miletom Kitićem…

-Šabana Šaulica sam upoznao preko menadžera Saše Derviševića. On je meni prvi pružio podršku, vodio me je na njegove koncerte i mnogo toga sam naučio od njega. Od jednog takvog muzičara i pjevača možete samo da naučite dobre i pozitivne stvari – zahvalan je Menil.

Jako je zadovoljan karijerom. Sve je onako kako je i zamislio. Pa i puno bolje, reći će smješkajući ovaj simpatični mladić.

-Imam svoj tim ljudi, imam najboljeg menadžera Sašu, imam velike prijatelje Mileta Kitića i Martu Savić koji su mi također pomogli u više navrata. Sve ljude koji me podržavaju jako puno cijenim. Ništa ne glumim i ne foliram se. Trudim se da komuniciramo normalno – nastavlja Menil.

Najveća podrška mu je rodbina, njegovo selo Labunište, Makedonija gdje ga baš svi vole, a i on njih.

-Moj menadžer Saša s kojim imam saradnju, ali mi je prije svega prijatelj jer se poznajemo dugi niz godina porodično – zaključuje on.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila